Klachtenboek

Klachtenboek

Beste bewoners,

Hier kunnen jullie klachten publiekelijk melden over:
* Het complex 
De omgeving
Medebewoners 

* Of de website
De bewonerscommissie-eclips.nl

Registreren voor klachtenboek

Log in om een bericht te plaatsen

13 berichten.
Astrid Salden Ruhrup heeft geschreven op 19 januari 2020 om 11:18:
Hier een bericht van Astrid.
Vanmorgen om 3.50 werd er weer bij de lift lekker een discussie gehouden.
Ik was zo kwaad dat ik gezegd heb in mijn boosheid houd je bek nu eens. Het lijkt nog steeds bij jullie niet door te dringen dat Jo elke dag zes dagen per week om 3.30 opstaat en alleen zondag kan uitslapen.
Als ik alleen rekening moet houden met de bewoners kap ik ermee en ga ik ook maar om 3.30 elke dag me hobby uitoefenen zoals ponsen en harde muziek.
Als jullie geen rekening houden met ons doe ik het ook niet meer.
Een excuus van de gene die vanmorgen geen rekening kan houden met Jo zal op zijn plaatst zijn. Want hij werd hier wakker van.
Een bewoner heeft geschreven op 27 september 2018 om 22:23:
Wat is het toch heerlijk mensen als onze flat wordt schoongemaakt en wat doen die mannen hun best (dat vind ik echt!!!) Net als vanmiddag, alles rook weer fris en schoon en heb ze dan ook hartelijk bedankt voor hun werk.
En wat 'bijzonder' is het dat een paar uur later een asociaal persoon woonachtig in onze flat (daar ben ik van overtuigd) en echt ik vind het zo asociaal en ongepast, weer de spiegel van de lift een rochel geeft. Dit is trouwens altijd vlak nadat de schoonmakers zijn geweest.
Als jij dit leest en jij diegene bent die hier heel veel plezier aan beleefd mag ik je dan vriendelijk verzoeken voortaan alleen te rochelen op jouw eigen spiegels in huis of desnoods spuug je je eigen voordeur helemaal onder het maakt mij niks uit maar STOP hiermee… wat je doet is kinderachtig, ziekelijk, vervelend en smerig.
Bovendien betalen wij allemaal (of jouw ouders/moeder/vader) voor het schoonhouden van onze flat zodat we hier leuk kunnen wonen met elkaar. Als ik zie wie het is… dan ga ik bovendien aangifte doen tegen jou en wordt er een klacht ingediend bij de woningbouwvereniging. Dus wees verstandig en stop hiermee.
Astrid Salden heeft geschreven op 13 januari 2018 om 15:46:
Bewoners,
Dit is een bericht van Astrid vrouw van Jo nr.21
Er moet me wat van het hart. De Bc doet zijn best als er wat is om te handelen. Nu staat er al maand verf om de flat op te knappen. Alleen Elma heeft via een brief laten weten dat ze wil helpen.Er zijn nu al drie oproepen geweest om met elkaar de flat op te knappen. Wat ik ongelofelijk vind jullie zeuren dat het opgeknapt moet worden. Maar niemand die zich aanmeld op Elma na. Wat denken jullie dat de kabouters het doen Als niemand zich aanmeld dan blijft het zo .
KOM OP. Laten we zaterdagmiddag 27 en zondag 28 januari met elkaar alles opknappen. Voor de centrale hal hebben we extra mensen nodig. De liefde moet niet van een kant komen. En jullie kunnen niet alles bij de BC leggen..
Mvg.Astrid nr.21

Aanmelden via deze link!
https://www.bewonerscommissie-eclips.nl/contactformulier-schilderen/
Bewoner complex heeft geschreven op 1 januari 2018 om 16:10:
Beste bewoners,
Graag de rotzooi van het vuurwerk afsteken opruimen!!
Een bewoner
Een van de bewoners heeft geschreven op 30 oktober 2017 om 23:01:
Vanmorgen maar weer zelf aan de slag gegaan in de lift en de spiegel en de vloer schoongemaakt. Belachelijk natuurlijk. Om kots-ziek van te worden, de rotzooi die een ander maakt keer op keer op te ruimen. Ik schaam me namelijk als mijn visite bij mij binnenkomt en zegt dat het zo vies is in de lift. Misschien een tip voor deze stoere man of vrouw die dit keer op keer doet, om thuis een keer gewoon zijn of haar eigen badkamer onder te spugen. ik vind het namelijk niet zo heel leuk, sterker nog. Ik kots ervan!
Voorzitter (Jo) heeft geschreven op 17 oktober 2017 om 08:27:
REACTIE op klacht hal.

Op dit moment liggen alle opties voor het zelf opknappen van de hal en de etage stil. Dit heeft te maken dat de bewonerscommissie van mening is dat Woonwaard dit eigenlijk moet regelen.

Een deel van onze vraag aan Woonwaard om alles te schilderen is ingelost en dat is de voordeur. Helaas moeten constateren dat deze alweer is bekrast door vandalen. Woonwaard gaat met ons terug koppelen of ze bereid zijn een schilder het complex te laten schilderen. Voor verdere informatie verwijs ik P.M. ter Wal naar een van onze bestuursleden.
P.M. ter Wal heeft geschreven op 16 oktober 2017 om 10:56:
Beste medebewoners,
Geen idee wat jullie vinden maar ik persoonlijk vind de hal beneden er niet echt uitnodigend uitzien. Het gaat er beneden een beetje uitzien als een aso-flat (zo staan wij ook in de straat bekend heb ik gehoord). Volgens mij willen we dat niet en ik vind het ook leuk dat als ik visite krijg dat ze eigenlijk gewoon binnenkomen in een verzorgde hal. Nu heb ik onlangs van de woningbouw (en al eerder van 'onze heren') begrepen dat alles geleverd is om onze flat op te knappen en van een nieuwe lading verf te voorzien. Mijn vraag is of ik de enige ben die zich eraan stoort dat hier niks in gebeurd? Er moeten toch tussen onze bewoners wel wat stoere mannen of vrouwen zitten die in het weekend een uurtje over hebben om de hal weer netjes te maken? Helaas kamp ik zelf met gezondheidsproblemen maar ik wil ook zeker mijn steentje bijdragen. Misschien ook een leuk idee om de binnenkomst-hal op te leuken met een grote plant en twee grote kleurige 'kunstwerken' ? De hallen per etage moeten natuurlijk ook voorzien worden van een nieuw laagje verf, een idee misschien om 1 of 2 weekenden in te plannen dat dit gaat gebeuren? Het gaat natuurlijk om ons eigen 'woongenot' …dus we doen het uiteindelijk ook echt voor onszelf.
Een van de bewoners heeft geschreven op 26 juni 2017 om 23:14:
Beste medebewoners,
Zou diegene die de spiegel van de lift met regelmaat een flinke rochel geeft (echt zo smerig) ook het fatsoen willen hebben om deze na afloop even schoon te maken? Wij betalen met zijn allen voor het schoonmaken van de flat dus het zou erg prettig zijn voor ons allemaal als dit ook prettig leefbaar blijft (met maar 19 woningen). Dus ben jij de schuldige of iemand die bij jou op bezoek kwam, neem je verantwoording en maak het schoon!
Voorzitter (Jo heeft geschreven op 7 april 2017 om 16:36:
Beste Bewoners
Vandaag na het poetsen zag ik weer in de gang. En laatst met regen ook en ook het slepen van spullen door de centrale hal. Als jullie sporen achter laten haal deze dan ook eventjes weg.
Ook wil ik jullie vragen of jullie niet meer fietsen op de etages laten staan. Dit levert gevaarlijke situaties op bij het uitbreken van brand of calamiteiten. Fietsen horen buiten, ik zelf doe het ook heel soms, maar alsjeblieft zorg dat je fiets weer buiten of in de schuur staat!!!!
Voorzitter (Jo heeft geschreven op 10 maart 2017 om 13:21:
Laatste twee dagen weer wietgeuren waargenomen door verschillende bewoners.
Dit wordt als hinderlijk ervaren.
Degene die dit doet en zich voelt aangesproken, kom naar ons toe en maak het bespreekbaar als er een medicinale rede voor is.
Natuurlijk wel in overleg van doktersattest (verklaring).
Voorzitter (Jo heeft geschreven op 1 januari 2017 om 12:35:
Beste bewoners,
Na een mooie vuurwerknacht.
Hoop ik dat de bewoners die vuurwerk hebben afgestoken het ook zullen opvegen en opruimen.
Tevens wil ik nog melden dat we getrakteerd werden op wat ruzie of onenigheid na twaalven en later in de nacht.
Ik wil jullie vragen om ook tegen visite te zeggen dat er meerdere mensen in dit complex en dat we dit accepteren.
Voorzitter
Voorzitter (Jo heeft geschreven op 27 december 2016 om 16:47:
Lieve bewoners
Door fout in de standpijp (afvoerpijp) is er in de loop van de jaren stankoverlast en zichtbare waterschade toegebracht in een appartement in ons complex.
Hierdoor kan het zijn dat een van jullie ook stankoverlast heeft ervaren of ervaart. Wees gerust het probleem wordt morgen opgelost. Dat betekend niet dat de stank direct verdwijnen is. Het kan zelfs iets toenemen. Maar uiteindelijk zal de overlast afnemen.
Wij als bewonerscommissie vragen dan ook onze bewoners direct te melden als de overlast groter wordt of dat u niet gehoord wordt door Woonwaard. Wij gaan dan met Woonwaard in overleg.

Met vriendelijke groeten.

Jo Salden
Voorzitter
Albert heeft geschreven op 18 december 2016 om 12:45:
Al enige tijd zijn er diverse bewoners die last hebben van rokers.

En dan niet het roken in het complex, maar juist van de stompjes van de sigaretten.

Deze zijn veel te vinden op de balkons.
Zou iedereen deze in eigen prullenbak willen deponeren.

Hartelijk dank namens de bewoners!!